Voleu que us expliquem un conte?

1 vot2 vots3 vots4 vots5 vots (sense votacions... encara)
Loading...
Comparteix aquest projecte
  • Tweet This!
  • Facebook

El treball que avui els presentem és el resultat de la feina que hem fet amb tots els nois i noies de 4t d’ESO del nostre centre. Amb l’objectiu bàsic d’animar-los a escriure en català i conèixer com s’estructura el gènere narratiu del conte, hem dut a terme l’estudi d’aquest tipus de narració perquè ens és molt familiar i motivador.

Amb les explicacions prèvies pertinents, els alumnes varen procedir a la creació dels seus llibres, que més endavant varen rebre la correcció i proposta de millora dels companys de batxillerat. Finalment, alguns han estat retransmesos per l’emissora del centre, Ràdio EsCairats.

Objectius:

– Fomentar el gust per la lectura.

– Desenvolupar l’esperit crític de l’alumnat per tal que sigui capaç de debatre, amb arguments i respecte, les idees pròpies i d’altri.

– Motivar el desenvolupament de les habilitats pròpies mitjançant el treball en grup.

– Estimular la creativitat de l’alumnat.

– Potenciar la capacitat d’imaginació i d’abstracció, per descobrir la literatura com a via de representació i interpretació del món i de la vida, cosa que comporta un enriquiment personal directament relacionat amb la capacitat per gaudir del plaer estètic.

 

Alumnat de 4t d’ESO assessorat per l’alumnat de 2n de batxillerat de l’institut El Cairat, d’Esparreguera (Baix Llobregat)

Professores: Joana Llordella, amb la col·laboració de Sagrari Fernàndez

Telèfon: 93 777 40 12                Adreça electrònica: a8040540@xtec.cat

Creative Commons Attribution-Share Alike