La forneria

1 vot2 vots3 vots4 vots5 vots (1 vots, mitjana: 3,00 de 5)
Loading...
Comparteix aquest projecte
  • Tweet This!
  • Facebook

El treball consisteix a descobrir com es treballa la farina i s’elabora el pa en un forn tradicional en comparació amb els forns moderns més industrialitzats. També es pretén, a partir de l’opinió dels consumidors, crear una nova pasta per innovar des de la tradició.

Objectius:

– Saber si tothom menja pa.

– Descobrir com funciona el món de la forneria.

– Aprendre els diferents tipus de pa i pastes.

– Saber què és ser celíac i què comporta.

 

Helena Coll, Núria Rabassa i Regina Teixidó, alumnes de 4t d’ESO de l’escola Maristes Valldemia, de Mataró (El Maresme)

Professor: Jaume Prat

Telèfon: 93 755 48 60        Adreça electrònica: valldemia@maristes.cat

 

Creative Commons Attribution-Share Alike