Jornada 2012-2013

Comparteix aquest projecte
  • Tweet This!
  • Facebook

Amb motiu de la 36ena edició dels Premis Baldiri Reixac, els quals suposen un reconeixement explícit a la bona tasca de centenars de centres educatius i de mestres i de milers d’alumnes de les escoles d’arreu dels territoris de parla catalana, la Fundació Lluís Carulla va convocar la Jornada Premis Baldiri Reixac 2013 per posar en valor i compartir alguns dels treballs premiats en l’edició anterior.

Durant aquesta jornada, es va presentar la campanya impulsemelsbaldiri.cat, la finalitat de la qual és aconseguir micromecenatge per a la dotació dels premis. També es va donar a conèixer l’entorn web bonespractiquesbaldiri.cat, realitzat conjuntament amb la UOC i en el qual es poden consultar experiències guardonades als premis.

Són objectius de les Jornades:

– Enfortir els lligams entre l’extensa xarxa que avui formen les escoles i els ensenyants que han participat en els premis al llarg d’aquests anys.

– Donar visibilitat al treball dut a terme pels diferents centres educatius, ensenyants i alumnes de totes les etapes educatives.

– Difondre el coneixement generat i acumulat a través dels diferents projectes presentats.

– Conèixer i compartir experiències i bones pràctiques educatives.

– Promoure la innovació educativa.

– Consolidar una escola compromesa amb el país, la seva llengua i la seva cultura.

 

Creative Commons Attribution-Share Alike