Qui som

L’any 2013, la Fundació Lluís Carulla i el projecte LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han creat aquest espai digital per tal de donar visibilitat a la xarxa als centenars de professionals i pràctiques docents de qualitat guardonats amb els Premis Bardiri Reixac.

En aquest portal web s’aplegaran totes les experiències docents que rebin un del Premis Baldiri Reixac a partir de l’edició 2014, a més d’una tria dels més de 3.000 guardonats en les 35 edicions anteriors, per tal de promoure la seva adaptació a nous contextos i necessitats del professorat català.

El web s’adreça fonamentalment al professorat de tots els nivells educatius, als estudiants universitaris i a totes les persones interessades en l’educació. Els premis Baldiri Reixac guardonen escoles, alumnes, mestres i professors dels territoris de parla catalana, són destinats a l’estímul i el reconeixement de l’escola catalana i de qualitat i són dotats per la Fundació Lluís Carulla amb el micromecenatge que aporten els receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades per la cultura catalana.

L’any 2013, a més a més, s’hi ha afegit la campanya de micromecenatge Impulsem els Baldiri. En uns moments de limitació de recursos i amb intents de reduir la presència de la nostra llengua a l’escola als diversos territoris de parla catalana, Impulsem els Baldiri pretén aconseguir més fons per a la dotació dels Premis Baldiri Reixac i continuar posant en valor l’experiència pedagògica de l’escola catalana de qualitat.